Yritys - Stimilon

Stimilon, tekemistä suurella sydämellä

Löydät minut osoitteesta Laihokatu 3, 15840 Lahti. Sovithan tapaamisen ajan, +358 (0)400 353484

Stimilon on yhden naisen toiminimi, joka mahdollistaa laaja-alaisen ja monipuolisen toiminnan. Stimilonin päätoimialoja ovat työhyvinvointipalvelut, yritysten ja yhteisöjen kehittämispalvelut sekä hyvinvointipalvelut. Tämän lisäksi virallisessa ilmoituksessa lukee: sekä kaikki laillinen liiketoiminta.

Koska aloitan yritystoiminnan tämän tekstin julkaisupäivänä, 1.9.2021, tiedän, että tämän teksti tulee muuttumaan ajan saatossa Stimilonin kehittyessä omaan suuntaansa. Avaan jatkossa lisää mahdollisuuksia erilaisiin palveluihin yritystoimintani puitteissa.

Yrittäjänä uskon yhteistyöhön ja korkeaan laatuun palveluissani. Pyrin kouluttautumaan jatkossakin pitäen toimintani ketteränä ja uusia tuulia haistelevana. Olen ollut jo muutaman vuoden Green Care Finlandin jäsen sekä olen Suomen työnohjaajat ry:n jäsen.

Olen EcoTraining-opas sekä erä- ja luonto-opas         

Olen myös Metsämieli-ohjaaja ja voin siis vetää erilaisia Metsämieli-retkiä ja -harjoitteita           

 Olen Salpausselkä Geopark partner, jonka toivon lisäävän niin yhteistyömahdollisuuksia kuin ammatillista osaamistani. 

Olen saanut myös yhteistyösopimuksen Metsähallituksen kanssa useille alueille. Lue lisää artikkelista. Palvelujani löytyy nyt siis myös Luontoon.fi -sivustolta yhteistyökumppanien kohdalta yhdeksän eri alueen esittelyistä.